Понеделник, 16 Юли 2012 12:30

Джорджиа и Дения Пенчева - специални гости на Nov Folk Top 30 Summer Hits Party

Оценете статията
(1 Оценка)
Джорджиа и Дения Пенчева взеха участие в специалното парти на „Нов фолк”, което се състоя през уикенда в комплекс „Черна котка”. Двете млади изпълнителки зарадваха многобройните гости с изпълнение на свои песни и активно се включиха в купона, който продължи до малките часове на нощта.
Всъщност двете атрактивни дами са не само колежки в музикална компания Diapason Records, но и приятелки. Освен това изучават „Актьорско майсторство” в Нов български университет и често си комуникират, водени от общата си страст към музиката и театъра. За гостите на купона стана ясно, че двете красавици могат и отлично да се забавляват заедно, тъй като цяла вечер бяха в епицентъра на купона.
Освен  Джорджиа и Дения Пенчева, сред VIP гостите на партито бяха също Ангел, Бони, Сашо Роман, Джаго и Славка Калчева. Вечерта премина с много музикални поздрави от страна на всички изпълнители. Атрактивната Джорджиа представи песента „Върнах се”, която е по неин текст. Чаровната Дения Пенчева пък вдигна градуса на настроението с популярната фолклорна песен „Давай, чичо”. Освен на множество изпълнения на живо, гостите се радваха и на хитовете на лятото, които DJ Део миксира през цялата вечер. За най-активните участници в купона имаше и награди от Refan.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica