Вторник, 31 Юли 2012 13:47

Кондьо се включва в морския маратон на TV7

Оценете статията
(1 Оценка)

Кондьо ще бъде гост в предаването „Добро утро, България” по TV7 на 1 август (сряда) малко след 9.00 часа. Звездата на Diapason Records ще се включи в турнето на медиата „Горещо лято”, което преминава край морския бряг и чиято поредна спирка е Слънчев бряг.

Талантливият изпълнител ще разкрие как прекарва летния сезон – дали се е отдал на почивка или активна работа. Кондьо ще сподели всичко интересно и за поредния си актуалния си проект, който скоро ще представи в медийното пространство. С какво тази песен ще е по-различна от останалите, ще научите от самия него в интервюто му с чаровната Жана.

Мнозина знаят, че освен музиката, другата голяма страст на изпълнителя на „Колко да платя” е спортът. Самият той дълги години е бил състезател по бокс и със сигурност се вълнува от постиженията на родните атлети на Олимпийските игри в Лондон.

Не пропускайте Кондьо в предаването „Добро утро, България” на 1 август (сряда) малко след 9.00 часа само по TV7.

Участия

 • 23.08.2017
  23 август/ сряда/ TONI STORARO, гр. София, Клуб 33
 • 24.08.2017
  24 август/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Момчилград, Queen Palace
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri