Четвъртък, 23 Август 2012 14:34

Анна показва секси фотосесия

Оценете статията
(1 Оценка)

Анна реши да зарадва почитателите си с кадри от лятната фотосесия, която засне с топфотографа Костадин Кръстев-Коко. Русото изкушение на Diapason Records позира с няколко различни стилни тоалета, подчертаващи перфектната й физика.

Изпълнителката на „Зелените очи” за втори път работи с майстора на обектива Костадин Кръстев-Коко. Преди няколко години именно той направи снимките за обложката на третия й самостоятелен албум „Най-лоша, най-любима”. „Аз бях една от първите попфолк изпълнителки, които започнаха да работят с него. Винаги съм знаела, че е страхотен професионалист и когато реших да снимам фотосесия, изобщо нямах колебания към кого да се обърна.”, сподели Анна. „Той винаги успява да покаже най-доброто от мен и да ме представи в различна светлина. Определено съм много доволна от съвместната ни работа. Замислили сме и други интересни проекти заедно.”, довери чаровната фолк дива.

Кадрите са заснети край язовир Искър, тъй като заради ангажиментите си в столицата Анна не успяла да намери време да отскочи до морски бряг. Тя призна, че малко по-късно все пак е отделила време за кратка почивка по родното Черноморие. Русокосата изпълнителка сподели, че се е завърнала от ваканцията си, изпълнена с енергия и желание за работа и вече подготвя няколко нови проекта, с които скоро ще зарадва почитателите на попфолка. „Ще заложа отново на динамично и танцувално парче, което се казва „Как си ги избирам”. Съвсем скоро ще снимам клип към него и в началото на есента ще го промотирам.”, обеща певицата на Diapason Records.

снимки: Костадин Кръстев – Коко

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica