Сряда, 03 Октомври 2012 14:28

Джорджиа избра перфектното тяло на Пловдив

Оценете статията
(0 оценки)

Джорджиа бе сред журито в конкурса Perfect Body, който се проведе в клуб Planet в родния й град Пловдив. Освен, че участва в избора на най-красивото тяло, младата певица на Diapason Records зарадва гостите на клуба с няколко изпълнения.

За победителка в надпреварата единодушно бе избрана състезателката по скално катерене Лидия Опълченска, а лентата й бе закичена лично от чаровната певица на „Край”. Подгласнички в надпреварата станаха Гергана Петкова и Поли Атанасова. Трите победителки от Пловдив ще участват в заключителния конкурс Perfect Body, който ще се проведе през октомври в клуб Planet - София.

Сред журито освен Джорджиа бяха ще няколко дами – Руслана Попова, Мис Лято 2011 Флавия Александрова, бизнесдамата Мариела Димитрова и дизайнерката Паци Парапанова. Не липсваха, разбира се и представители на кавалерите. Перфектните тела бяха оценявани от шеф-готвачите Станислав Лазаров и Жоро Матев от ресторант Famous, притежателят на невероятен музикален талант Илко Василев, бизнесменът Любо Станев, собственик на „Дипломат Корпорейшън” и моделът Дамян Стайков, представител на електронните цигари Supersmokerclub. Водеща на надпреварата бе Цвети Разложка.

За доброто настроение на гостите се погрижи сексапилната Джорджиа, която не отстъпваше по красота на участничките. Младата певица на Diapason Records изпълни няколко r’n’b парчета. Мнозина заподозряха, че атрактивната пловдивчанка може и да е сменила стила, в който се изявява. „Много обичам попфолка и няма да се откажа от него в никакъв случай. Никога не съм крила обаче, че си падам по поп и r’n’b стила. Даже новите проекти, по които работя в момента, ще имат точно такова, по-модерно звучене.”, издаде шеметната брюнетка.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica