Четвъртък, 04 Октомври 2012 14:46

Кондьо стана композитор

Оценете статията
(2 оценки)

Звездата сам написа и изпя песента „100 живота”

Кондьо влезе за първи път в ролята на композитор и сам създаде музиката за  най-новото си парче „100 живота”. Изпълнителят на Diapason Records е подкрепил актуалния си проект и с видео, което можете да гледате от днес само в ефира на Фен ТВ.

Досега фолкветеранът, който има дългогодишен опит на сцената, често е участвал с идеи за музикалната част на песните си, но никога не се е престрашавал да създаде цялостен продукт. Един ден преди два месеца обаче мелодията сама дошла в главата му и още същия ден той побързал да я запише в студио. Изпратил я на продуцентите си и те много я харесали. Аранжиментът бил поверен на талантливия Теодор Ташев и така било създадено първото авторско парче на сливналията. Текстът на „100 живота” е дело на Диян Георгиев, написал стиховете и за предишните два проекта на Кондьо – „Жив съм” и „Колко да платя”, които бяха приети много добре от публиката.   „Нямам търпение да видя как песента ще се приеме публиката. Искрено се надявам да се хареса.”, сподели изпълнителят. „Искам да благодаря на Диян Георгиев за прекрасния текст, на ТеТ Мастер, който направи този невероятен аранжимент и на музикалния продуцент Дали Иванова, която ми помогна страшно много по време на записите.”, каза още той.

Относно видеореализацията звездата на  Diapason Records се доверил на нов екип, с който досега не е работил. Режисьор на лентата „100 живота” е DJ Chocolate. Видеото е заснето в курорта Слънчев бряг – в хотел „Планета” и казино „Хризантема”.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica