Вторник, 09 Октомври 2012 15:18

Кондьо на сладки приказки с Жана в TV7

Оценете статията
(0 оценки)

Кондьо ще бъде гост в рубриката „Сладки приказки” на предаването „Добро утро, България” по TV7 на 10 октомври (сряда) в 9.00 часа. Звездата на Diapason Records ще представи последната си песен и клипа към нея и ще разкаже всичко интересно, което се случва около него напоследък.

Само преди седмица фолкветеранът изненада всички, презентирайки новото си парче „100 живота”, което е по негова музика. За първи път в дългогодишната си кариера талантливият сливналия влиза в ролята на композитор и съдейки по ласкавите отзиви за песента, явно се справя блестящо и с това предизвикателство. Кондьо ще разкаже пред чаровната водеща Жана как точно му е хрумнала идеята за мелодията, как е протекъл целият процес по записването и всичко интересно около актуалния проект. Зрителите на TV7 ще могат да видят и клипа към песента. Освен това изпълнителят ще сподели и какво друго подготвя в момента и с какво смята да зарадва почитателите си в най-скоро време.

Не пропускайте Кондьо в рубриката „Сладки приказки” на предаването „Добро утро, България” на 10 октомври (сряда) в 9.00 часа само по TV7.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica