Понеделник, 29 Октомври 2012 14:28

Джорджиа получи награда за перфектен силиконов бюст

Оценете статията
(0 оценки)

На бляскавата церемония в столичния клуб Planet бе проведен заключителният тур от конкурса Perfect Body. На събитието младата изпълнителка на Diapason Records – Джорджиа бе удостоена с приз за перфектен силиконов бюст.

Съревнованието събра красавици от всички точки на България, спечелили регионалните турове в различните градове. Дългокраките красавици пристигнаха с новата А-класа на Мерцедес и бяха оценявани от звездно жури. За момичета с перфектни тела бяха избрани Лидия Опълченска, Жана Георгиева и Гергана Петкова, които получиха специални награди.

На церемонията Perfect Body Awards бяха раздадени и няколко VIP приза. Актьорът Захари Бахаров и топмоделът Гери Дончева бяха обявени за мъжът и жената с перфектна визия. Захари бе на снимки и не успя да получи своята награда лично. Специална награда – Perfect V.I.P. получи бизнесдамата Мерлин Арнаудова, известна с успехи не само в сферата на големия бизнес, но и в спорта. Статуетка за перфектни крака получи Мис България Ваня Пенева, а Анн Джи получи статуетка за перфектно дупе. За перфектен естествен бюст бе обявен този на адреналинката Вики Кузманова. Наградата за перфектен силиконов бюст отиде при звездата на Diapason Records – Джорджиa.

Правата за церемонията Perfect Body Awards се държат от Нина Норд и Цвети Разложка, която бе водеща на събитието.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica