Вторник, 27 Ноември 2012 13:07

Ерик купонясва с Мишо Шамара

Оценете статията
(1 Оценка)

Ерик, който от близо два месеца стопанисва своя дискотека в Сопот, „изневери” на попфолк бранша, като покани за гост в заведението си Мишо Шамара. Звездата на Diapason Records купонясва до ранни зори заедно с рапъра в Passport Club.

Изпълнителят на „Бизнесмените” не крие, че винаги е симпатизирал на колегата си от r’n’b жанра, но досега не е имал възможност да се запознае с него лично. „Кефи ме, че е много директен и винаги казва това, което мисли,. Аз много харесвам такива хора.”, сподели Ерик.

Макар и да не се били срещали дотогава, певецът на Diapason Records не крие, че много бързо намерили общ език с рапъра и си бъбрили цялата вечер най-различни теми.

Дългокосият изпълнител добави, че се радва, че покрай заведението си, е успял да се срещне с Big Sha. „Направи страшно готино парти и всички в заведението се забавляваха страшно много. Със сигурност отново ще бъде наш гост.”, каза още той.

Паралелно с грижите си около Passport Club, Ерик работи активно и по няколко нови проекти. До броени дни в ефира на Фен ТВ ще се завърти дуета му с Теодора „Втори опит”.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica