Сряда, 05 Декември 2012 14:49

Дения Пенчева в колаборация със Славеите на Надка Караджова

Оценете статията
(2 оценки)

Дения Пенчева презентира днес най-новия си проект „Микс 2012”, в който си партнира с популярната формация Славеите на Надка Караджова. Видеото към него се върти от днес в ефира на Фен ТВ.

Изпълнителката на Diapason Records залага на добре познатите песни „Ерген деда” и „Петруно, пиле шарено”, но ги поднася в напълно нова и различна интерпретация. Нестандартният аранжимент е дело на Пламен Велинов. За интересното звучене на „Микс 2012” допринася и фактът, че Дения Пенчева си партнира с едни от най-големите имена в областта на фолклора – формацията Славеите на Надка Караджова, които се включват с виртуозните си изпълнения. „Те са изключителни. Много им благодаря, че се включиха в моя проект!”, сподели младата певица.

За видеореализацията, както и досега, самата Дения участвала активно с идеи. Режисьор на лентата е Ненчо Касъмов. Това е първият студиен клип на изпълнителката, като за снимките бил изработен специален декор. Освен нея във видеото на „Микс 2012” участват Славеите на Надка Караджова, както и актьорът Кирил Асенов. Младежът се изявява пред камерата с тъпан, който е изработен специално за Горан Брегович по повод гостуването му у нас за Балканските музикални награди през миналата година.

В клипа Дения Пенчева сменя два тоалета, които е подбрала самата тя от нейни любими световнозивестни марки. В избора си на бижута чаровната фолклорна изпълнителка се доверила на ефектните бижута SWAROVSKI от дизайнерската линия на марката CRYSTAL MISTIQUE.

Гримът във видеото е дело на Джули, а косите – на Стелияна.

Галерия

Коментари 

0 #1
14 Януари 2013
Уникално съчетание на красота, неповторим стил и перфектен глас, представени от една млада певица с бляскаво бъдеще! Послушайте и най-добре вижте!

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica