Четвъртък, 21 Февруари 2013 22:11

Faked Stars стана boss на Nazmi’ler

Оценете статията
(2 оценки)

Оркестър Nazmi’ler представят новото си видео “Big Boss”. Клипът, в който участва Faked Stars, може да бъде гледан от днес в ефира на Фен ТВ.

След успеха на хита „Отворко” Nazmi’ler създадоха песен с подобно звучене. Тя е по музика, текст и аранжимент на Расим Коко, който е автор и на „Милионерче”-то. Тя бе промотирана преди няколко месеца, но клипът се появява чак сега, тъй като изпълнителите предпочетоха първо да заложат на лентата „Капоне”, която се появи в края на миналата година.

“Big Boss”–ът е парче с танцувален ритъм и закачлив текст, което вече се радва на добри отзиви от страна на публиката. Бендът и режисьорът на видеото Ненчо Касъмов дълго време мислили на кого да поверят ролята на „големия шеф” и се спрели на Faked Stars. Едно от неговите въплъщения е образът на Дон Корлеоне, който идеално пасвал на основната идея. „Възпяхме Ал Капоне, сега показваме Дон Корлеоне. Вярно, че единият е реален образ, а другият филмов герой, но и двамата са емблематични образи.”, споделиха музикантите.

Всички те не крият задоволството си от участието на Faked Stars в новото им видео. „Той е изключителен професионалист. Перфектно изпълни задачите си и направи клипа ни много по-интересен.”, не пестят суперлативи за колегата си от Ара Мюзик членовете на Nazmi’ler.Много сме му благодарни, че се съгласи да участва в нашия клип и се надяваме това да не последния ни съвместен проект.”, казаха още те.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica