Вторник, 26 Февруари 2013 11:40

Кристина с нов домашен любимец

Оценете статията
(0 оценки)

Кристина се радва на нов домашен любимец – кученце от породата чау чау. Младата изпълнителка на Diapason Records го получила като подарък от свой близък приятел.

Певицата на „Лесно запалим” признава, че винаги е обичала животните. Тя и семейството й се радвали на тигров боксер, който, за съжаление, починал пред 5 години. Оттогава до сега Кристина не посмяла да си вземе друг домашен любимец. Неин приятел, който обаче знае колко много обича кучетата, решил да я изненада с малкото чау чау. Разбира се, още щом го видяла, чаровната блондинка веднага се влюбила в пухкавото животинче. Четириногата красавица, която в момента е на три месеца, била кръстена Тара.

Сега кученцето живее в Кюстендил, където е обгрижвана от родителите на изпълнителката. Тази година Кристина приключва висшето си образование в Музикалната академия в Пловдив и признава, че за съжаление, няма как да вземе малката пухквелка при себе си и затова я е поверила на семейството си в своя роден град. Често се прибирам там, за да се виждам с нашите, а сега имам и още една причина. Тара е суперсладка и много я обичам. Жалко, че няма начин да я взема при мен, но в момента просто е невъзможно, тъй като често ми се налага и да отсъствам заради задълженията ми в Академията и професионалните ми ангажименти.”, сподели сексапилната фолкдива.

Галерия

Участия

 • 16.08.2017
  16 август/ сряда/ TONI STORARO, Слънчев Бряг, Live Club Folk Vision 0897/807415
 • 17.08.2017
  17 август/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri