Сряда, 13 Март 2013 17:13

Dillan проговори албански

Оценете статията
(0 оценки)

Преди броени дни Dillan гостува в албанската столица Тирана и бе приет изключително добре от публиката там. Младият изпълнител на Diapason Records дори успял да научи доста думи на местния език, с което си спечелил уважението на всички гости.

Талантливият пловдивчанин за първи път през живота си пътува до Албания, а поводът бил участие в луксозния ресторант „Роса Блу” в скъпарския хотел „G Kam”. Преди изявата си на уникалната сцена, която се издига от 12-ия към 13-ия етаж на сградата, той успял да се разходи из Тирана и да разгледа забележителностите на града. Освен за туристическа обиколка, младият изпълнител използвал времето и да научи няколко основни думи и изрази на албански. „Доста е сложно, но се постарах да овладея произношението максимално добре, защото смятам, че е уважение към публиката в дадена страна, ако ги поздравиш на техния език.”, аргументира се Dillan..

Преди да излезе на огромната сцена певецът на „Само истини” бил доста притеснен. „Все пак аз съм един млад изпълнител и не съм познат в тази държава. Изобщо не знаех как ще ме приемат.”, откровено признава чаровникът. „Но още когато излязох, ме посрещнаха толкова топло. Наистина останах очарован от отношението им към мен. Страхотна публика!”, не пести суперлативи за аудиторията той.

Dillan признава, че хората особено много се зарадвали от факта, че ги поздравил на техния език. С това той си спечелил не само овациите, но и уважението на местната публика. На изявата на родната звезда присъствали предимно дами, които със сигурност вече са в редиците на най-ревностните почитателки на родния симпатяга.

Пловдивчанинът зарадвал многобройните гости на ресторанта с изпълнения на няколко езика и купонът продължил до ранните сутрешни часове.Всичко беше невероятно. Надявам се скоро да мога отново да гостувам в Албания.”, сподели Dillan малко след завръщането си.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica