Петък, 15 Март 2013 15:27

Джорджиа с награда за Музикално новаторство

Оценете статията
(1 Оценка)

Джорджиа получи специален приз на церемонията Paparazzi Awards, която се проведе в столичния клуб Billionaire. Младата надежда на Diapason Records бе отличена с награда за Музикално новаторство.

Сексапилната изпълнителка бе наградена заради желанието си да експериментира в различните музикални стилове. Атрактивната брюнетка, която има вече две издадени песни – „Край” и „Ти си моят човек”, съвсем скоро ще изненада почитателите си с две версии на ново парче, което ще бъде представено на български и на английски език. Джорджиа вече е заснела и видеа и към двата проекта и съвсем скоро те ще бъдат презентирани в ефира на Фен ТВ.

Освен, че получи специалното отличие за Музикално новаторство, младата певица не пропусна да се включи и в благотворителната инициатива, организирана от paparazzi.bg – набиране на средства за лечението на 25-годишния Борис Христов, парализиран след катастрофа. „Надявам се да сме успели да помогнем на това младо момче и по-скоро да бъде събрана необходимата сума, за да може той да се подложи на съответните процедури и да се възстанови. Пожелавам му го от цялото си сърце!”, изказва своята загриженост изпълнителката на Diapason Records.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica