Петък, 12 Април 2013 18:39

Джорджиа подкрепя Люси в Dancing Stars

Оценете статията
(0 оценки)

Джорджиа ще гостува тази вечер в танцувалното шоу Dancing Stars, за да подкрепи Людмил Иларионов-Люси, в случай, че той попадне на елиминации. Младата изпълнителка на Diapason Records е работила с режисьора по свой проект и самият той я посочил като приятел, който би искал да му окаже подкрепа.

Красивата брюнетка снима заедно с Люси лентата „Край”, която се появи през лятото на 2012. Двамата са в отлични колегиални отношения и макар за новото си видео „Не ми е съдба” Джорджиа да се е довери на други режисьори, Иларионов все пак избрал нея като човек, който би искал да го защитава, ако се случи така, че попадне на елиминации.

Самата изпълнителка веднага приела поканата. „С удоволствие бих го защитила, ако се наложи. Надявам се, разбира се, изобщо да не стигне до елиминации. Но все пак, ако това се случи, може да разчита 100% на мен.”, каза талантливата пловдивчанка. „Много ми харесва, че полага невероятни усилия в това шоу и демонстрира постоянство. Стискам му палци за довечера!”, допълни още тя.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica