Сряда, 17 Април 2013 14:02

Веселина в „Рандеву” по Канал 3

Оценете статията
(0 оценки)

Веселина ще бъде гост в поредното издание на предаването „Рандеву” на 18 април (четвъртък) от 22.30 ч по Канал 3. Младата изпълнителка на Diapason Records ще представят новия си проект, който се появи преди броени дни.

През миналата седмица певицата представи актуалното си парче „Избери си”, а видеото към него вече се върти в ефира на Фен ТВ. Пред водещата Деси Жаблянова Веселина ще разкаже как се е стигнало до сътрудничеството с македонския композитор Бобан Мойсовски и как с преминали записите, които са осъществени извън пределите на България. Пред камерата талантливата изпълнителка ще сподели и как е решила да напише сама текста на парчето. Двете дами ще коментират и ефектния клип към песента, който чаровната фолкдива промотира преди броени дни.

Певицата на Diapason Records ще обясни и защо след сериозната си академична подготовка, свързана с музиката, е избрала да завърши магистърска степен по Информационни и комуникационни технологии в СУ „Климент Охридски” и дали смята да търси реализация в тази сфера в бъдеще.

Не пропускайте Веселина в предаването „Рандеву” на 18 април (четвъртък) от 22.30 ч. само по Канал 3!

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri