Вторник, 23 Април 2013 22:46

Кондьо в ток шоуто „Къртицата на светло”

Оценете статията
(1 Оценка)

Кондьо ще гостува в ток шоуто „Къртицата на светло” по TV7 на 24 април (сряда) от 11:30 часа. Звездата на Diapason Records ще сподели своето мнение за култовото риалити „Къртицата” и участниците в него.

Поводът точно певецът да бъде поканен сред коментаторите, е неговото последно видео „Моето сърце”, в което той играе ролята на частен детектив. Дали обаче гласовитият сливналия има детективски качества и в реалния живот, ще стане ясно от разговора му с водещата Жана, в който той ще сподели своите наблюдения и предположения за хората в Базата.

Кондьо признава, че с интерес следи „Къртицата”, защото му е любопитно да наблюдава реакциите на различни хора, поставени в екстремни ситуации. Самият той обаче трудно би се съгласил да влезе в подобен тип риалити, макар да е убеден, че след горчивия опит, който има от прекараното в затвора време, би се справил с всички трудности.

Не пропускайте Кондьо в ток шоуто „Къртицата на светло” по TV7 на 24 април (сряда) от 11:30 часа.

Участия

 • 26.04.2017
  26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
 • 27.04.2017
  27 април/ четвъртък/ TONI STORARO гр. Пловдив Galaxy live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri