Вторник, 07 Май 2013 16:42

Дения Пенчева стана дизайнерка на обувки

Оценете статията
(0 оценки)

Дения Пенчева започна свой бизнес с дизайнерски обувки с кристали. Младата изпълнителка на Diapason Records сама създава моделите, а сред клиентките й са някои от най-красивите и успели жени у нас.

Чаровната Дения не крие, че винаги е имала страст към обувките и самата тя притежава доста. Преди една година нейният интерес й дава импулса да започне да сама да започва да изработва изящните обувки. Тя основава своята марка Crystal Shoes Denia и започва да създава дизайна на ефектните чифтове. Едни от първите й клиентки са нейните колежки от попфолка Емануела и Софи Маринова. Сред дамите, които са си закупили тези прелестни ръчно изработени произведения на изкуството са и други популярни личности, включително и от чужбина.

Дения Пенчева подчертава, че обувките се изработват с камъни Swarovski, които могат да бъдат подбрани по цвят, форма и размер от специален каталог според желанието на клиентите.

Освен официалните обувки, които се радват на огромен интерес, Crystal Shoes Denia предлага също и специална basic серия от спортно-елегантни обувки, които са на много по-достъпни цени.

Моята марка залага предимно на официални обувки, които изглеждат красиво и изящно, тъй като са покрити с камъни – всеки един поставен ръчно. Тези обувки са като бижу, което стои прекрасно на крака на всяка дама и й придава блясък, стил и индивидуалност.”, сподели Дения Пенчева. „Сега обаче разработих и специална серия на много по-приемливи цени, за да може повече момичета да имат възможност да си поръчат от моите обувки. Има различни модели и предлагаме пълната номерация.”, поясни още тя.

Всеки, който желае да си поръча модел от уникалните обувките Crystal Shoes Denia може да го направи чрез контактите, посочени в официалната страница на марката във facebook:

https://www.facebook.com/CrystalShoesDenia

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica