Петък, 10 Май 2013 17:29

Дения Пенчева стана дизайнерка на обувки

Оценете статията
(2 оценки)

Дения Пенчева ще бъде гост в предаването „Зад кулисите” по ФЕН ТВ тази събота (11 май) от 13:30 часа. Фолклорната певица на Diapason Records ще разкаже за новото си бизнес начинание, свързано с изработката на уникални обувки с камъни.

Преди около година изпълнителката на „Микс 2012” основава своя собствена марка Crystal Shoes Denia и сама започва да прави дизайна за обувките. Днес нейни клиентки са някои от най-популярните й колежки от попфолка като Емануела и Софи Маринова. Дения Пенчева подчертава, че обувките се изработват с камъни Swarovski, които могат да бъдат подбрани по цвят, форма и размер от специален каталог според желанието на клиентите.

Какви са новите тенденции и каква специална серия на по-достъпни цени е разработила фолклорната певица, ще разберете от самата нея. Освен това хубавицата ще покаже пред камерата и няколко ефектни чифта, създадени от нея.

Не пропускайте Дения Пенчева в предаването „Зад кулисите” на 11 май (събота) от 13:30 часа само по ФЕН ТВ! Ако не успеете да гледате премиерата, можете да проследите повторенията в неделя от 19:00 часа, вторник от 14:00 или четвъртък от 02:00.

Участия

 • 26.04.2017
  26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
 • 27.04.2017
  27 април/ четвъртък/ TONI STORARO гр. Пловдив Galaxy live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri