Петък, 17 Май 2013 09:52

Мира приканва всички да купонясват

Оценете статията
(2 оценки)

Мира е готова да вдигне градуса на настроението с най-новата си песен „Лудите”. След известно отсъствие изпълнителката на Diapason Records представя едно от най-горещите парчета в своята кариера.

Проектът е по музика на самата певица. Текстът е дело на Лора Димитрова, а аранжиментът – на Румен Илиев.

Песента „Лудите” е суперкупонджийска и призовава всички да се отдадат изцяло на забавлението. „Мисля, че точно сега е подходящият момент да се пусне такова парче.”, обясни Мира. „В момента хората са толкова притеснени от тежката икономическа ситуация, в която живеем и е нормално всеки да е постоянно под сериозен стрес. Ето защо ми се иска с моята песен да накарам хората поне за 3 минути да се откъснат от проблемите си и да се отпуснат напълно.”, сподели още тя.

Всъщност, стилът, в който е парчето „Лудите”, е типичният за Мира. Тя признава, че има и други готови проекти, но избрала да заложи точно на този, тъй като феновете й отдавна настоявали да направи песен с такова звучене. „Публиката е свикнала да ме асоциира с купонджийски песни и много мои почитатели заявиха желанието си да направя такъв проект. Надявам се с „Лудите” да съм направила точно това и да съм отговорила да очакванията на аудиторията. Искрено се надявам хората да заобичат тази песен и най-вече да се забавляват, винаги когато я слушат.”, довери гласовитата заралийка.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica