Понеделник, 10 Юни 2013 13:45

Веселина с грамота от „Фолк фест – Валандово” 2013

Оценете статията
(1 Оценка)

Веселина взе участие в един от най-утвърдените фестивали за македонски песни „Фолк фест – Валандово” тази събота (8 юни). Младата изпълнителка на Diapason Records получи специална грамота от престижния форум.

Талантливата българка се включи в конкурсната вечер, в която се съревноваваха общо 24 песни. Тя се представи с композицията „Побараj ме” по музика и аранжимент на Бобан Мойсовски и текст на Драган Таневски.

Самата Веселина не крие задоволството си от участието в популярния фестивал. „За мен като млад изпълнител беше изключително преживяване да се изявя на една сцена заедно с някои от най-големите звезди на македонската музика и то на такъв форум, който съществува от почти 30 години.”, сподели малко след завръщането си Веселина. „За мен беше огромно признание, че бях поканена да участвам и разбира се, съм безкрайно доволна, че бях отличена и с грамота. Все пак аз съм още съвсем в началото на своята професионална музикална кариера и бях абсолютен дебютант на фестивала, така че няма как да не съм щастлива от всичко случило се във Валандово.”, допълни още чаровната фолк дива. Песента „Побараj ме” получи

Награда за аранжимент, която отиде при Бобан Мойсовски.

По време на фестивала Веселина успя да си поговори и да обмени опит с някои от известните изпълнители в нашата западна съседка, които също бяха участници във фестивала. „Запознах се с много колеги от Македония и останах очарована от прекрасното им отношение към мен. Надявам се, че ще имаме поводи да се срещаме и на други концертни сцени.”, каза тя.

Младата певица издаде, че ще зарадва почитателите на хубавата музика и с видео към песента „Побараj ме”, което скоро ще се завърти в ефира на FEN TV Full HD.

*Представянето на Веселина на сцената на Фолк фест – Валандово 2013 можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=3Fs84RP8cq0

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica