Сряда, 26 Юни 2013 15:11

Мила Рангелова залага на безмензурна песен

Оценете статията
(0 оценки)

Мила Рангелова е готова с поредната песен в своя репертоар. Младата фолклорна изпълнителка на Diapason Records залага на композицията „Провикна се Стоян”. Видеото към нея можете да гледате от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Песента е добрепозната на почитателите на фолклорната музика, но сега звучи в аранжимент на Александър Райчев. „Провикна се Стоян” е безмензурна композиция, която е изключително трудна за изпълнение, защото изисква отлични вокални качества и богата орнаментика. Макар и съвсем млада, талантливата Мила Рангелова се справя с трудната задача и прави своята отлична интерпретация.

Освен певицата във видеото вземат участие също и кларнетистът Ангел Ангелов и акордеонистът Тони Стефановски. В част от кадрите се появява и танцьорка от ансамбъл „Бул ритъм”.

Видеото е режисирано от Ненчо Касъмов. Гримът е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова. Прекрасният тоалет на Мила Рангелова, решен в черно и червено, е създаден от дизайнерката Жана Кошева и модна къща Kosheva Fashion.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica