Понеделник, 08 Юли 2013 16:33

Наскро Терзиев с фолклорна песен

Оценете статията
(0 оценки)

Наско Терзиев представи фолклорната песен „Една е Манда в Търново”. Видеото към нея се върти от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Младият изпълнител, който от скоро е част от каталога на Diapason Records, стартира работата си с продуцентите с попфолк парчето „Давай в 3”, което се радва на доста добри отзиви от страна на феновете. Сега той предлага на публиката и популярната странджанска песен „Една е Манда в Търново”.
Аранжиментът на композицията е дело на Ангел Ефтимов.

Самият Наско не пропуска да сподели, че любовта му към фолклорната музика е огромна. От малък изучава народно пеене при доц. Светла Станилова.  След това продължава обучението си в СМУ Широка лъка с профил тракийско пеене. На 12-годишна възраст прави първия си професионален запис на фолклорна песен за радио Стара Загора, с която печели първа награда. „Радвам се, че мога да предложа на публиката и своята интерпретация на тази хубава народна песен.”, каза той. „Благодаря на моите продуценти, че ми дадоха възможност да осъществя и този проект. И обещавам, че това няма да е последната фолклорна песен, която издавам.”, категоричен е талантливият изпълнител.

Във видеото „Една е Манда в Търново” участват танцьорите от формация „Бул ритъм”. Лентата е режисирана от Ненчо Касъмов. Гримът е на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica