Четвъртък, 11 Юли 2013 17:42

Румяна Попова презентира своята „Македонска китка”

Оценете статията
(1 Оценка)

Румяна Попова поднася на любителите на фолклора „Македонска китка” с едни от най-популярните песни от тази фолклорна област. Звездата на Diapason Records готова и с видео към проекта и то се върти от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Изпълнителката е съчетала две от най-обичаните композиции – „Цветините очи черешови” и „Мариче ле, лично девойче”. Аранжиментът на китката е дело на Милан Завков.

Избрах точно тези песни, защото те са емблематични за македонския край и са обичани от различните поколения българи. Аз самата винаги ги изпълнявам на всяко мое участие и виждам колко им се радва публиката.”, сподели талантливата изпълнителка.

Видеото, режисирано от Ненчо Касъмов, е заснето в комплекс „Царско село”. Хореографията е на ансамбъл „Бул ритъм”. Гримът е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 21.10.2017
  21 октомври/ събота/ TONI STORARO, гр. Велико Търново, Club JACK
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri