Петък, 19 Юли 2013 18:08

Джорджиа водеща на медиен конкурс

Оценете статията
(1 Оценка)

Тази вечер Джорджиа ще бъде водеща на третото издание на конкурса за годишни журналистически награди „V.I.P. перо”, организиран от VIP Communication. Певицата на Diapason Records няма да пропусне да зарадва гостите в клуб „Кенди” в хотел Кемпински София и с изпълнение на няколко парчета.

Над 80 журналисти и VIP гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат връчени на журналистите, отразявали най-професионално събитията през изминалата година. Отличията ще бъдат в две категории – бизнес и шоубизнес. По традиция ще бъдат раздадени и годишните награди V.I.P. Awards 2013 за най-успешни мениджъри и фирми, превърнали бизнеса в особено значим за България в сферите на здравето и красотата, производството, хотелиерството, туризма, модата, заведения и други.

Джорджиа много се вълнува, че ще бъде част от предстоящото събитие, тъй като досега не се е изявявала като водеща на такава церемония. Изпълнителката на „Не ми е съдба” със сигурност ще бъде подпомогната от наученото по време на следването си в програмата Актьорско майсторство в Нов български университет. По време на мероприятието чаровната дама ще се погрижи за доброто настроение на гостите с няколко свои изпълнения. Довечера красивата певица ще бъде облечена в тоалети на Арт галерия „Есил Дюран”.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica