Петък, 09 Август 2013 16:51

Веселина клипира песента от „Фолк фест – Валандово”

Оценете статията
(0 оценки)

Веселина е готова с видеореализация към своята песен „Побараj ме”, с която взе участие в тазгодишното издание на престижния македонски фестивал „Фолк фест – Валандово”. На престижния форум младата изпълнителка на Diapason Records бе отличена за изпълнението си със специална грамота, а скоро след завръщането си засне и клип към парчето, който можете да гледате от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Композицията е дело на популярния македонски автор Бобан Мойсовски, а текстът е създаден от Драган Таневски.

Самата Веселина не крие че много харесва песента и държала да я клипира. „Това е парче, което е в типичния стил македонски фолк. Допреди това не бях изпълнявала точно такива песни и много се радвам, че обогатих репертоара си и с такава композиция.”, сподели тя. „Представих я за първи път на сцената на „Фолк Фест – Валандово” и получих много поздравления от тамошни колеги и музиканти. Реших, че на всяка цена трябва да я споделя и с българската публика. Ето защо заснехме и видеоклип, който вече е в ефира и се надявам да допадне на хората.”, допълни чаровницата.

Видеото „Побараj ме” е заснето в красивия комплекс „Царско село”. Хореографията и танците са дело на ансамбъл „Бул ритъм”. Режисьор на лентата е Ненчо Касъмов. Гримът е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

  • 29.04.2017
    29 април/ събота/ RUMYANA POPOVA гр. Чипровци обл. Монтана, Концерт – 20.00 ч. Фестивал на Чипровския килим
  • 29.04.2017
    29 април/ събота/ ALEXANDRA, Germany, 81671 Munchen, Theaterfabrik  Munchen, Friedensrasse 10, Club 33 Info: 0157 76106204
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri