Понеделник, 12 Август 2013 21:04

Наско Терзиев с още една фолклорна песен

Оценете статията
(0 оценки)

Наско Терзиев е готов да зарадва почитателите на фолклорната музика с нова песен – „Снощи минах, мила мамо”. Видеото към нея се върти от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Младият изпълнител на Diapason Records вече представи една фолклорна композиция откакто започна съвместната работа с новите си продуценти и само месец по-късно е готов с второ предложение. „Снощи минах, мила мамо” е от Северняшката област и е в ритъм 9/8. Аранжиментът на композицията е дело на Ангел Ефтимов.

Наско Терзиев обиква тази песен покрай своята преподавателка доц. Светла Станилова. Той си спомня, че за първи път я е изпълнявал, когато е бил само на 10 години и оттогава не пропуска да я пее по своите участия, тъй като вижда колко обичана е от публиката.

Изпълнителят, който не крие огромната си любов към фолклорната музика, обещава, че ще продължи да радва публиката и с други фолклорни песни. „Досега съм представил две композиции от различни области. Имам желание да продължа в този дух – да правя различни песни, за да има за всекиго по нещо.”, категоричен е той.,

Видеото „Снощи минах, мила мамо” е заснето в красивия комплекс „Царско село” под режисурата на Ненчо Касъмов. Хореографията в лентата е дело на ансамбъл „Бул ритъм”. Гримът е на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica