Вторник, 20 Август 2013 14:35

Мила Рангелова представя „Тракийска китка”

Оценете статията
(0 оценки)

Мила Рангелова ще зарадва почитателите на фолклорната музика с ново предложение, озаглавено „Тракийска китка”. Млада изпълнителка на Diapason Records е събрала във великолепен микс две популярни народни песни. Проектът е подкрепен и с видео, което можете да гледате от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Предишната песен на талантливата врачанка бе безмензурната „Провикна се Стоян”. Сега обаче тя залага на по-различни композиции, обединени в китка. Тя се е спряла на популярните „Димитър на мама думаше” и „Мама на Георги думаше”. Аранжиментът е дело на Александър Райчев.

Самата Мила Рангелова признава, че това са две от любимите й тракийски песни, които тя изпълнява от години. „Решихме да обединим двете композиции в микс и мисля, че се получи много добре. Надявам се „Тракийска китка” да допадне и на публиката.”, каза младата изпълнителка.

Видеото, заснето сред красивата природа в Боровец, е режисирано от Ненчо Касъмов. Хореографията е дело на ансамбъл „Бул ритъм”. Гримът е на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

 • 23.08.2017
  23 август/ сряда/ TONI STORARO, гр. София, Клуб 33
 • 24.08.2017
  24 август/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Момчилград, Queen Palace
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri