Четвъртък, 22 Август 2013 14:01

Румяна Попова клипира „Горо ле, горо”

Оценете статията
(3 оценки)

Румяна Попова засне видео към обичаната народна песен „Горо ле, горо”. Клипът се върти от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Звездата на Diapason Records залага на добрепозната композиция от Пиринския край. Аранжиментът е дело на Милан Кацарски.

Песента е включена в последния албум на изпълнителката, озаглавен „Песни като старо злато”. Тя признава, че отдавна обмисляла да я заснеме. „Това е много обичана песен, типична за Пиринския регион, но ми прави впечатление, че се харесва на хората от цяла България.”, сподели македонският славей. „Радвам се, че вече има и своята видеореализация. Надявам се, че клипът също ще допадне на публиката.”, довери още тя.

Във видеото Румяна Попова залага на елегантен бял тоалет. Лентата, режисирана от Ненчо Касъмов, е заснета в комплекс „Царско село”. Хореографията е на ансамбъл „Бул ритъм”. Гримът е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Участия

  • 24.06.2017
    24 юни/ събота/ TONI STORARO гр. Шумен, Club Luxury Room
  • 24.06.2017
    24 юни/ събота/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI гр. Кюстендил, концерт - Празник на черешата
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri