Четвъртък, 12 Септември 2013 14:57

Тони Стораро,Фики и Анна в „Зад кулисите" по FEN TV

Оценете статията
(3 оценки)

Този уикенд в "Зад кулисите" по FEN TV основна тема ще бъде предстоящата нова учебна година.

По този повод екипът на музикалната телевизия покани топ-изпълнителя на Diapason Records Тони Стораро и неговия син Фики за участие в предаването.

Човекът глас ще разкаже на зрителите на FEN TV любопитни истории от ученическите си години, ще си спомни за първото си училище и ще направи съпоставка между неговото детство и развитието на децата днес.

На 16 септември Фики ще започне последната си година в НМУ "Любомир Пипков". Набиращият популярност млад изпълнител ще разкрие как се подготвя за новата учебна година, за предстоящия му абитуриентски бал, както и кои са любимите му предмети в училище.

Изненада за зрителите ще бъде и представянето на малкия син на Тони Стораро - Емо. Следващата седмица той ще започне пети клас и както сам сподели на водещата Лили изобщо не иска ваканцията да приключи.

Освен известното музикално семейство, екипът на "Зад кулисите" подготви и интервю с Анна във връзка с последния й сингъл "Ти черпиш". Певицата издаде в аванс специално за зрителите, че подготвя нов албум, който се очаква да излезе съвсем скоро. Именно 2013 е годината, в която Анна отбелязва своеобразен юбилей - 10 години на сцена.

Зрителите ще могат да разберат как ще бъде отпразнувано събитието, ако гледат предаването.

"Зад кулисите" - събота, 14 септември, от 15:00 ч. и неделя от 19:00 ч. по FEN TV

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica