Понеделник, 21 Октомври 2013 18:02

Анна участва в благотворителен концерт

Оценете статията
(0 оценки)

Анна се включи в благотворителния концерт „Да помогнем на Златин да проходи отново”, който се проведе в Mega Dance Center изминалата неделя. Русокосото изкушение на Diapason Records изпълни две песни, а в музикалния маратон се включиха още много изпълнители.

Всички певци се обединиха около милосърдната кауза да помогнат на 26-годишния Златин Михайлов от Варна да проходи. Той е обездвижен след падане по гръб и въпреки няколкото операции няма подобрение. Гръбначният му мозък обаче не е прекъснат и лекарите дават надежда, че той отново ще може да се изправи на крака. Но за да се случи това, са му нужни 15 000 франка за лечение в Цюрих.

Изпълнители от различни жанрове, както и водещата на събитието Мая Савова се надяват с участието си да са помогнали за набирането на необходимите средства. Самата Анна често се включва в различни благотворителни събития. „Винаги, когато мога да помогна, го правя. Надявам се, че със своето участие в концерта и аз съм допринесла за събирането на необходимите средства.”, сподели тя. „Стискам палци съвсем скоро цялата сума да бъде събрана и Златин да може да замине на лечението и да се възстанови напълно. Пожелавам му го от сърце!”, каза още фолкдивата.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica