Петък, 01 Ноември 2013 15:16

Наско Терзиев го казва „Право в очите”

Оценете статията
(0 оценки)

Наско Терзиев е готов и с втората си попфолк песен, озаглавена „Право в очите”. Изпълнителят на Diapason Records е заснел и видео към нея, което се върти от днес в ефира на FEN TV Full HD.

Чаровният певец, който стана част от каталога на музикалната компания в началото на тази година, стартира успешно работата си с новите продуценти с песента „Давай в 3”. След това предложи на вниманието на зрителите и две фолклорни композиции.

За новото си парче „Право в очите” Наско Терзиев се е доверил на Спас Лазаров, чието дело са музиката и аранжимента. Текстът е на Лора Димитрова. „Този път реших да работя с изцяло български екип. И с композитора, и с текстописката се познаваме от много време и сме добри приятели. Ето защо целият процес по създаването на песента беше много приятен и всичко се случи много бързо.”, сподели талантливият изпълнител. „Надявам се, че това, което сме направили, ще се хареса на публиката.”, каза още той.

Видеото, реализирано от екипа на N-Team, е заснето в изоставен музей. В лентата на Наско Терзиев партнират две красиви брюнетки.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica