Понеделник, 04 Ноември 2013 12:58

Дафина Димитрова взе наградата на публиката на на фестивала „Филиграни” в Скопие

Оценете статията
(1 Оценка)

Дафина Димитрова получи наградата на публиката на престижния международен фестивал „Филиграни” в Скопие. Младата фолклорна изпълнителка на Diapason Records участва за п ърви път на престижния форум, който тази година отбеляза юбилейното си 20 издание.

Талантливата изпълнителка се представи на сцената на фестивала с песента „Мерак ми е” по музика и аранжимент на Бобан Мойсовски и текст на Драган Таневски.

Харизматичната Дафина Димитрова направи много добро представяне и успя да спечели сърцата на аудиторията и получи третата награда, която се връчва по избор на зрителите. „Изобщо не очаквах да получа някакво отличие. Това е първото ми участие на този форум и все пак съм от друга държава. Много съм щастлива, защото наградата на публиката е възможно най-хубавата.”, заяви фолклорната изпълнителка малко след завръщането си в България.

Талантливата певица обещава скоро да представи композицията „Мерак ми е” и на българската аудитория.

Галерия

Участия

 • 16.08.2017
  16 август/ сряда/ TONI STORARO, Слънчев Бряг, Live Club Folk Vision 0897/807415
 • 17.08.2017
  17 август/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri