Сряда, 13 Ноември 2013 17:44

Дения Пенчева става продуцент

Оценете статията
(0 оценки)

Дения Пенчева избра да продължи висшето си образование в магистърската специалност Продуцентство и креативна индустрия във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Климент Охридски”. Младата фолклорна изпълнителка на Diapason Records вече няма търпение да започне лекциите.

Изпълнителката на „Давай, чичо” се дипломира успешно в две бакалавърски специалности – Актьорско майсторство при проф. Цветана Манева и Поп и джаз пеене при доц. Етиен Леви в Нов български университет. Тя обаче предпочете да продължи развитието си в друга посока. „Избрах тази специалност, защото от една страна, е свързана с това, което съм изучавала до момента, а от друга – ще ми помогне да натрупам знания в различна сфера.”, обясни чаровната певица. „Имам амбицията да се развивам в различни области, така че съм убедена, че това, което ще науча в магистратурата в Софийския университет, ще ми е много полезно в бъдеще.”, допълни още тя.

Паралелно с ангажиментите, свързани с образованието й, Дения Пенчева подготвя и нова песен, която съвсем скоро ще бъде факт.

Участия

  • 23.11.2017
    23 ноември/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
  • 24.11.2017
    24 ноември/ петък/ TONI STORARO, гр. София, Студентски град, Club Illuzion
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica