Петък, 13 Декември 2013 21:23

Веселина и Живко Добрев в „Зад кулисите” по ФЕН ТВ

Оценете статията
(1 Оценка)

Тази седмица в предаването „Зад кулисите" по ФЕН ТВ можете да видите материали от снимачните площадки на последните клипове на Веселина и Живко Добрев. Младите изпълнители на Diapason Records наскоро представиха актуалните си проекти, които се радват на много добри отзиви от феновете.

Живко Добрев презентира новия студентски химн „Ти си, брат", в заснемането на който се включиха десетки негови почитатели. Освен ексклузивни кадри от работния процес, зрителите ще могат да видят и първото интервю на певеца за ФЕН ТВ.

В новия брой на предаването „Зад кулисите” почитателите на попфолка ще могат да надникнат и на снимачната площадка на последния проект на Веселина – „Лошо ти се пише”. В рубриката „Отблизо" пък Веселина ще представи дебютния си албум „Избери си", който излезе на музикалния пазар преди няколко седмици. Чаровната изпълнителка сподели интересни моменти от работата по дебютното си CD, в което участват композитори от шест различни държави.

Не пропускайте Веселина и Живко Добрев в предаването „Зад кулисите" по ФЕН ТВ събота (14.12) от 13:30 ч. (15.12) и в неделя от 20:00 ч.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica