Петък, 20 Декември 2013 18:07

Теодора и Румяна Попова в „Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Оценете статията
(1 Оценка)

И тази седмица екипът на предаването „Зад кулисите" по ФЕН ТВ предлага интересни и любопитни материали. Специални гости ще бъдат топ изпълнителките на Diapason Records Теодора и Румяна Попова.

В началото на седмицата Теодора зарадва всички свои почитатели с видеоклип към песента „Коледна искра". Синеоката певица ще разкаже специално за ФЕН ТВ по какъв повод преди година е създадена самата композиция. Камерата на „Зад кулисите" пък ще направи зрителите съпричастни със снимачния процес, в който, освен изпълнителката, участват група деца от театрална школа, както и авторите на текста и музиката на песента – Анастасия Мавродиева и Теодор Ташев.

В рубриката „Отблизо” тази седмица гостува фолклорната изпълнителка Румяна Попова. Гласовитата певица ще разкаже подробности за специалния коледен подарък, който е подготвила за ценителите на народната музика – пакет от 5 диска с нейни албуми. Македонският славей ще сподели кои са любимите й песни от всички 55, включени в уникалната колекция. Освен това Румяна Попова ще разкрие и кога смята да зарадва почитателите си с нов албум.

Не пропускайте Теодора и Румяна Попова в празничното коледно издание на предаването „Зад кулисите” на 21 декември (събота) от 13:30 ч., 22 декември (неделя) от 20:00 ч. и на Бъдни вечер - от 17:00 ч. само по ФЕН ТВ!

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica