Вторник, 07 Януари 2014 08:42

Веселина се премени в тога

Оценете статията
(1 Оценка)

Веселина вече може да се похвали с официалното приключване на висшето си образование. Младата изпълнителка на Diapason Records получи дипломата си с магистърска степен по специалност Информационни и комуникационни технологии на церемония, която се проведе в СУ „Климент Охридски”.

Изпълнителката на „Лошо ти се пише” определя 2013-а като много успешна за нея. Не само, защото е приключила важен етап от академичното си образование, а и заради факта, че в края на годината излезе дебютният й албум „Избери си”. Въпреки че изцяло е концентрирала своите усилия в областта на музиката, чаровната певица не крие, че много харесва специалността, която е завършила. „Компютърните технологии имат приложение във всички сфери, така че съм доволна, че разширих кръгозора си. Преди това съм изучавала единствено и само музика.”, сподели младата надежда на Diapason Records. Веселина завършва СОУ „Отец Паисий” в родния си град Враца в паралелка с Народно пеене. След това продължава образованието си в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, където успешно защитава бакалавърска степен отново в специалност Народно пеене.

Изпълнителката признава, че дълго време очаквала самата церемония по връчването на дипломите. „Заради протестите в Софийския университет събитието беше отложено за неопределен период, но в крайна сметка се състоя и за мен лично беше много вълнуващо. Всичко беше изключително тържествено. За първи път облякох тога.”, сподели тя. „Засега планирам с това да сложа край на образованието си. Но пък знае ли човек? Някой ден може отново да реша да изучавам нещо друго. Никога не е късно да се обогатиш с нови знания.”, философски разсъждава фолкдивата.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica