Петък, 10 Януари 2014 15:55

Ерик се гаджоса с Червената Златка?

Оценете статията
(1 Оценка)

Ерик, който напоследък се скри от медийното пространство, явно не страда от това, а напротив. По всичко личи, че изпълнителят на Diapason Records е в отлична форма и се радва на внимание от друго естество. Той не спира да публикува снимки в социалната мрежа, на които позира усмихнат и щастлив в компанията на Червената Златка.

Двамата се познават много отдавна, но напоследък сякаш приятелството им е прераснало и в нещо повече. Почти ежедневно фотосите във facebook показват как двойката се забавлява на най-различни места и очевидно си прекарват много добре.

Червената Златка нашумя в публичното пространство след участието си в конкурса „Мис Лошо момиче”. След това тя започна да се изявява като стилист в някои видеоклипове. „Със сигурност има усет за модата.”, категоричен е изпълнителят на „Леко, леко”. „Аз самият също се интересувам от актуалните тенденции и с нея си говорим с часове на тази тема.”, допълни още той.

Вероятно модата далеч не е единствената тема на разговор между Ерик и Червената Златка, тъй като стана ясно, че дори са посрещнали Нова година заедно.

Засега обаче дългокосият изпълнител пази загадъчно мълчание относно истината за отношенията си с червенокосата дама. „Ще кажа само, че се чувствам много щастлив!”, лаконичен е певецът на Diapason Records.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica