Четвъртък, 23 Януари 2014 10:57

Гергана Димова се татуира от любов

Оценете статията
(1 Оценка)

Преди броени дни Гергана Димова си направи интересна татуировка на рамото. Младата изпълнителка на Diapason Records избрала да изографисат по тялото й определен текст, с който да изрази голямата обич към своя брат.

Певицата на „Поканен си” отдавна обмисляла идеята да си направи някакъв татус, но все отлагала момента. Най-накрая се престрашила и изписала на задната част на рамото си думите “My brother, my lion” („Моят брат, моят лъв”). Причината да избере точно тази фраза, е нейната огромна любов към брат й Пламен. „Двамата сме изключително близки. Той е по-голям с 3 години от мен и винаги ме е подкрепял. Знам, че във всеки един момент мога да разчитам на него за абсолютно всичко.”, сподели светлооката красавица. „Ето защо реших татуировка да е посветена на брат ми и да изразява моята безгранична обич към него.”, допълни още тя.

Гергана Димова разказа още, че брат й нямал ни най-малка представа за нейните намерения да се татуира. Тя запазила всичко в тайна до последния момент и чак когато била готова с татуса, му го показала. Той много се изненадал и разбира се, бил силно развълнуван от специалния жест на малката му сестра.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica