Понеделник, 27 Януари 2014 16:06

Ашли – новото откритие на Diapason Records дебютира с песен и видео

Оценете статията
(2 оценки)

Ашли е най-новото попълнение в каталога на Diapason Records. Младата изпълнителка бе избрана на кастинг, проведен от музикалната компания през изминалата година. В началото на 2014-а талантливата певица е готова да представи дебютния си проект, озаглавен „Ще остана”.

От съвсем малка Ашли мечтае да стане певица. Още като дете започва да изпълнява фолклорна музика и участва в множество конкурси с народни песни. След това завършва НУФИ – Широка лъка с профил Народно пеене, а в момента е студентка в СУ „Климент Охридски” със специалност Поп и джаз педагогика. Желанието й да стане професионален артист я отвежда на кастинг за нови изпълнители, организиран от Diapason Records. Там тя впечатлява журито с таланта си и е избрана сред десетки други кандидати. Веднага получава предложение да сключи договор с компанията.

Броени месеци след конкурса Ашли е готова да атакува голямата сцена и да предложи на публиката своя дебютен проект „Ще остана”. Парчето на младата изпълнителка е по музика и аранжимент на албанския хитмейкър Ардиан Кастрати, а текстът е на Веселин Веселинов.

Видеото е режисирано от екипа на Front Line Cinema. Стайлингът е на Мериам, а гримът и косите са дело на Мария Господинова.


АШЛИ

Родена е на 21 октомври в град Смолян.

Завършва средното си образование в НУФИ - Широка Лъка с профил Народно пеене. Посещава и лятната школа в Широка лъка с преподавател Бинка Добрева. След това продължава образованието си в бакалавърската програма Поп и джаз педагогика в СУ „Климент Охридски”.

Пее от 6-годишна по сватби и събори. Участва в много конкурси с фолклорна музика. Печелила е награди на конкурса „Орфеево изворче” през 2010 и 2011 година. Също така е отличена с приза за изпълнителско изкуство „Златна лира на Орфей”. Получава специална награда и извън пределите на България - от община Ксанти – Гърция. Паралелно с многобройните си изяви на конкурсните сцени, започва да пее в различни заведения из страната от 14-годишна и така обогатява своя репертоар и трупа сценичен опит.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica