Четвъртък, 30 Януари 2014 11:49

Ерик записа нова песен, вдъхновен от любов

Оценете статията
(3 оценки)

Ерик е готов със записите на чисто нова песен. Изпълнителят на Diapason Records обещава съвсем скоро да презентира парчето и с видео в ефира на ФЕН ТВ. Той признава, че в последно време се чувства много щастлив и е изпълнен с желание за работа.

Предишния проект на певеца „Леко, леко” бе много добре приет от публиката и се наложи като хит през изминалия летен сезон. Дуетът на Ерик с младата му колежка Веселина – „Хайде, почвай”, който има доста по-поп звучене, също получи много добри отзиви от феновете. Относно актуалната си песен той сподели, че работи с албански композитор, който до сега не е представял свои песни на българския пазар. „Парчето е много ритмично и танцувално – точно в моя стил и мисля, че е точно това, което хората очакват да чуят от мен.”, сподели Ерик. „Предстои ми да заснема и клип в най-скоро време. Даже вече имам идея кой ще участва в него.”, лаконичен е дългокосият изпълнител.

Звездата на Diapason Records сподели, че си е дал известна почивка, но сега се чувства зареден с положителна енергия и желание да създава различни музикални проекти. Дали пък този порив не се дължи на нова тръпка в любовния му живот? Да припомним, че напоследък все по-често е засичан в компанията на победителката в конкурса Мис Лошо момиче – Червената Златка. Но дали ги свързва само близко приятелство или нещо повече, престои да разберем!

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica