Вторник, 04 Февруари 2014 12:23

Инструктурка „тормози” Наско Терзиев

Оценете статията
(1 Оценка)

Наско Терзиев признава, че много държи на добрата физическа форма. Ето защо младият певец на Diapason Records практикува джогинг и тренира усилено във фитнес залата под наставленията на професионална инструктурка.

Изпълнителят на „Право в очите” всяка сутрин пробягва дистанция от 4-5 километра на открито. Това обаче не му е достатъчно и той не пропуска поне 3 пъти седмично да се отдаде на тренировки във фитнеса. Там набляга на развиването на различните групи мускули, изпълнявайки специални серии упражнения. В начинанието му помага професионална инструкторка. „В началото ми беше малко странно, че ще ме тренира жена, но още след първия път разбрах, че тя е великолепен професионалист и мога да науча страшно много от нея. Направо ме спуква от тренировки!”, сподели с усмивка Наско Терзиев. „Наясно съм, че за да постигнеш добри резултати, трябват много усилия и аз давам всичко от себе си. Все пак излизаме на сцена и външният вид е от голямо значение. ”, допълни още той.

Певецът признава, че няма никакви проблеми с ранното ставане, за да практикува любимите си спортни дейности. Изпълнителят на Diapason Records си има най-сигурният начин за ежедневно събуждане в лицето на своята малка дъщеричка Анелия, която се роди през ноември.

Освен активните физически занимания Наско Терзиев, който за една година издаде две попфолк и две фолклорни песни, не спира да работи и по нови проекти. Той обещава съвсем скоро да презентира новото си парче.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica