Петък, 07 Февруари 2014 19:42

Звездите на Diapason Records в „Зад кулисите” по ФЕН ТВ

Оценете статията
(1 Оценка)

Тази седмица в предаването „Зад кулисите" зрителите на ФЕН ТВ ще станат част от партито на радио Веселина. Освен това ще имат възможност да се срещнат отблизо с новото попълнение на музикална компания Diapason Records - Ашли.
В края на миналата седмица радио Веселина отпразнува своя 21-ви рожден ден с шумен купон. На сцената на столичния клуб БИАД екипът на радиостанцията духна 21 свещички и даде старт на музикалния маратон, в които се включиха Теодора и Тони Стораро. Освен тях двамата, на веселото парти присъстваха и по-младите им колеги от
Diapason Records – Славена, Веселина, Гергана Димова, Ашли и Александра, които направиха своите пожелания пред камерата на ФЕН ТВ.

В специалната рубрика „Артистите” на предаването „Зад кулисите” тази седмица ще гостува най-новото име в каталога на музикална компания Diapason Records – Ашли. Младата певица бе избрана на кастинг, проведен от компанията през миналата година. Специално за зрителите на ФЕН ТВ тя сподели как точно е решила да се включи в съревнованието и с какво се е представила пред журито. Всъщност, много преди провеждането на конкурса, животът на младата изпълнителка винаги е бил отдаден на музиката - средното си образование тя получава в НУФИ - Широка лъка с профил Народно пеене, а в момента учи Поп и джаз педагогика в Софийския университет. Специално за ФЕН ТВ Ашли ще разкаже интересни моменти около създаването на своето дебютно парче и видео „Ще остана", което се излъчва ексклузивно в „Премиерата на ФЕН".

Не пропускайте Тони Стораро, Теодора, Веселина, Гергана Димова, Ашли и Александра в предаването „Зад кулисите” тази събота (8 февруари) от 13.30 часа и неделя (9 февруари) от 20.00 часа само по ФЕН ТВ!

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica