Четвъртък, 13 Февруари 2014 12:09

Славена и половинката й Алек в любовния брой на „Зад кулисите” по ФЕН ТВ

Оценете статията
(1 Оценка)

Специално за празника на влюбените - Свети Валентин ФЕН ТВ е подготвила извънреден брой на предаването „Зад кулисите". В него ще можете да видите Славена и нейната половинка – футболиста Алек Манолов.

Влюбените ще споделят любопитни моменти за своите връзки, както и истории, които не са разказвали до този момент. Как са се запознали, кой е по-романтичният, кой е по-ревнивият и кой е по-свенливият от двамата, ще стане ясно от откровеното им интервю пред водещата Дани. Това, разбира се, са само част от темите, които ще бъдат засегнати в специалния любовен брой на предаването.

Освен Славена и Алек, ще можете да научите повече за още две популярни двойки - Ваня и DJ Дамян и Apo & Nevena, които са заедно и на сцената, и в живота.

Не пропускайте празничния брой на предаването „Зад кулисите” на 14 февруари от 9.00 ч., 13.30 ч. и 19.00 ч. само по ФЕН ТВ!

Участия

  • 22.04.2017
    22 април/ събота/ TONI STORARO гр. Пловдив 7 Sins Night club
  • 26.04.2017
    26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri