Сряда, 19 Февруари 2014 22:16

Дения Пенчева гост на коктейла по случай националния празник на Кувейт

Оценете статията
(0 оценки)

Дения Пенчева получи покана да гостува на коктейла, организиран по случай националния празник на държавата Кувейт. Изисканото събитие се състоя снощи в столичния хотел Кемпински хотел Зографски.

През четири години, изпълнителката на Diapason Records участва в концерт, организиран от Руското посолството. Младата певица е поканена да се включи в тържественото мероприятие, тъй като е възпитаничка на елитното училище към посолството. Тя участва в програмата с няколко свои музикални изпълнения. На събитието присъстват много посланици от други държави, които остават впечатлени от представянето й и от този момент тя става неизменен гост на всички официални тържества, организирани от чуждестранните посолства у нас.

На коктейла по повод националния празник на държавата Кувейт, Дения Пенчева успява да се срещне с много интересни хора. „Събитието беше изключително изискано. Присъстваха много бизнесмени, инвеститори, български дипломати и посланици от различни държави. Имах възможността да се срещна с доста значими личности.”, сподели изпълнителката. Тя се запознава лично и с Н. Пр Фейсал Мутлак ал Адуани – посланика на Кувейт в България, на когото подарява своя албум „Сън сънувах”.

Дения Пенчева остава впечатлена от уважението, което проявяват към нея всички служители в Кувейтското посолство, научавайки, че е певица. Кувейтците споделили, че се възхищават на българския фолклор. „Наистина се развълнувах много от милите думи, които казаха за нашата музика. Аз от своя страна им обещах да ги поканя на следващото си участие и за мен наистина ще бъде голяма чест те да присъстват.”, каза младата изпълнителка.

Галерия

Участия

 • 26.04.2017
  26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
 • 27.04.2017
  27 април/ четвъртък/ TONI STORARO гр. Пловдив Galaxy live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri