Сряда, 19 Февруари 2014 14:22

Ерик и Червената Златка напълно голи

Оценете статията
(2 оценки)

Ерик вече е готов с клипа към най-новата си песен „Дансингът се пука”. В горещото видео певецът и неговата екранна партньорка Червената Златка позират голи пред камерата. Лентата се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Изпълнителят на Diapason Records залага на парче, дело на албанския композитор Джени, който за първи път прави парче за български артист. Текстът е поверен на Йордан Ботев.

Точно както обеща Ерик, видеото е доста провокативно. Дългокосият певец си партнира с две красиви дами в оскъдно облекло… и даже без никакво облекло. Едната от хубавиците е близката му приятелка Червената Златка. Кадрите и с двете момичета са доста впечатляващи, но най-интригуващи са общите сцени с червенокосата красавица, в които двамата са напълно голи. „Заснехме доста горещи сцени, но се постарахме все пак еротиката да е премерена и всичко да е показано по естетически начин.”, сподели Ерик. Кадрите изглеждат още по-ефектно и заради контрастните бои, с които певецът покрива тялото на партньорката си. Изпълнителят за първи път си позволява да се появи разсъблечен на екрана. „Наистина в последните години свалих много килограми. Преди и през ум не ми минаваше да се покажа без дрехи пред камерата. Сега обаче не се притеснявам да се съблека.”, сподели той. „Естествено, това не означава, че ще почна да се снимам гол във всеки свой клип. Тук го направих, защото се изискваше от сценария. Не беше самоцелно.”, допълни още изпълнителят.

Гримът и косата във видеото „Дансингът се пука” са дело на Мария Господинова. Режисурата е поверена на Front Line Cinema.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica