Сряда, 26 Март 2014 15:32

Хакнаха Славена във facebook

Оценете статията
(2 оценки)

Един от личните профили на Славена, както и официалната й фен страница във facebook бяха хакнати от недоброжелатели. Певицата на Diapason Records предупреждава, че всичко, което бъде публикувано там, не е написано от нея.

Русокосата изпълнителка остана неприятно изненадана преди няколко дни, когато разбра, че няма достъп до профила си Slavena Jordanova B. Освен това се оказа, че злонамерените хора, които са блокирали личния й профил, са хакнали и фен страницата й Slavena. Изпълнителката на „Нацелувана” и нейният екип направили опити да възстановят пораженията, но за съжаление, безуспешни. „Нямам представа кой го е направил, а още по-малко защо. Много е неприятно! За мен е изключително важно хората да знаят, че всичко, което се пише от този профил или от фен страницата, не излиза от мен.”, уточни певицата. „Тъй като държа на комуникацията с моите почитатели, реших да създам своя нова фен страница и се надявам този път да нямам такива проблеми.”, сподели Славена.

Новата фен страница на певицата е Slavena / Славена и можете да я харесате директно на адрес:

https://www.facebook.com/pages/Slavena-%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0/273861102780696

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri