Тони Стораро "За една жена"

Оценете статията
(1 Оценка)
storaro_zaednajena

01. Смело завърти
02. Няма парички
03. За една жена
04. Грешница
05. Пътища
06. Всичко си за мен
07. Живот ли е
08. Гол шаран
09. Шак- шука
10. Кафе

 

 

 

Новият хит албум “За една жена” на Тони Стораро е готов. Това е шестият албум в дискографията на култовия певец и е адресиран до Жената и Живота на воля!
Албумът включва 10 песни, избрани от общо 17 готови парчета.
За първи път Тони Стораро реализира албум с възможно най-технично, прецизно и с много динамика изпяване на песните. Всяка песен е с различно звучене и предлага част от музикалното богатство на Ориента, поднесено по възможно най-комерсиалния начин.
Песните са коя от коя по-горещи, злободневни и купонджийски. Чрез тях албумът компилира и интересно стилово разнообразие: здрави кючеци – “Гол шаран”, “Няма парички”, “Смело завърти”, “Шак шука”; попфолк денс – “За една жена”, “Всичко за мен”, “Кафе”; хасапико – “Пътища”; страстно латино – “Грешница” и емблематична балада с поп звучене “Живот ли е”.
Началото на тази година, която е под зодиакалния знак на петела, се оказа особено продуктивна за Тони Стораро и творческия екип, работил по проекта.
Текстове: Дали Иванова, Снежана Григорова, Надежда Захариева, Румен Стефанов, Галя Василева, Севгин Сали.
Музиката и аранжиментите: Максим Горанов, Шаин Щерев и Мишо Бургуджиев.
Записите на всички песни в проекта се реализираха в студиото на Максим Горанов.
Песните в албума като цяло имат непознато екзотично звучене за българския попфолк. Това се дължи на използваните звуци и лупове от инструменти – сас, зурна, арабски щрайх, цигулки, бозуки, перкусии /арабска тарамбука и даул/, специално възложени за изработка в звукозаписно студио в Дуисбург, Република Нордрайнвестфален в Германия.
Паралелно с подготовката и записването на песните за албума “За една жена”, Тони Стораро реализира и една много успешна фотосесия, в която Той е нещо повече от певеца Тони Стораро – Той е Тони Стораро бохема! С десетте си песни, включени в албума и с визията на бохем, той прави поредния си творчески жест към българския попфолк.
Албумът ще стартира на музикалния пазар на 1 Март 2005г. заедно с видеоклип на заглавната песен “За една жена”……

…За една жена продадох си душата!
Вярвах в любовта, летях в небесата,
но чашата преля и празна е душата!
………………………………………
За една жена продадох си душата,
за любовта загубих свободата!

Продуцентите виждат потенциал за видеоклипиране поне в още три песни. Кои ще бъдат те ще се разбере много скоро. Засега обаче!?……

Тони Стораро с нови песни в нов албум!
Тони Стораро с нов албум и една мартеничка за Жената и Живота на воля!

Продуцент на албума е “Диапазон рекърдс”.
Издава и разпространява “Ара аудио видео”.

 

Get Adobe Flash player
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri