Четвъртък, 26 Юни 2014 16:03

Diapason Records и Ара мюзик в подкрепа на Бети

Оценете статията
(1 Оценка)

beti_afishЗвезди от двете компании пеят благотворително за 2-годишното момиченце в Дупница

Алисия, Ангел, Анна, Гергана Димова, Дебора, Ивена, Джина Стоева и Славена застават рамо до рамо, обединени от обща кауза – животът на 2-годишната Бети от Кюстендил.

Малкото момиченце страда от В-лимфобна левкемия, чието лечение отслабва имунната му система. В следствие на това гъба убиец се появява подкожно в кръвта на детето като предизвиква гниене и разяждане на целия му организъм. За съжаление никъде в Европа не могат да овладеят гъбичната инфекция, ето защо родителите на Бети правят запитвания в клиника в САЩ, откъдето получават положителен отговор. Лечението на момиченцето в Америка струва между 500 000 и 1 млн.долара, които са непосилни за неговите родители.

Ето защо звездите от Ара мюзик и Diapason Records, с подкрепата на Община Дупница и "Мюзик Лазер Шоу", организират благотворителен концерт, който ще се проведе този понеделник /30-ти юни/ в спортната зала на гр.Дупница, от 20:00 часа. Неговият старт ще бъде даден от звездата на „Ара мюзик” – Алисия.

Билетите за концерта, под надслов „Да спасим живота на Бети”, са на стойност от 5 лева и могат да бъдат закупени в сградата на Община Дупница – стая 52, както и в деня на събитието.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica