Петък, 11 Юли 2014 12:31

Славена и Кристина зарязаха мъжете и избухнаха на макс по женски

Оценете статията
(1 Оценка)

Най-новият дует в попфолка Славена и Кристина са готови да представят своя проект „По женски”. Това е първата съвместна песен на двете изпълнителки на Diapason Records. Видеото към парчето се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Чаровните блондинки, които са не само колежки, но и добри приятелки, от известно време обмисляли варианта за общо парче. До момента нито една от двете няма в репертоара си женски дует. От първо слушане харесали мелодията композитора Силвестър Матеев, който направил и аранжимента. Текстът е поверен на Лора Димитрова. „Мисля, че в тази песен ще се намерят много жени. Едва ли има някоя дама, която да не е страдала при раздяла и да не се е опитала да надмогне мъката в компанията на своите приятелки.”, сподели Славена. „А по женски винаги е по-забавно!”, допълни още Кристина.

Видеото е заснето в Oasis Resort Zverino. Режисьор на лентата е Иво Гергинов. „Времето ни изигра доста лоша шега, защото постоянно се променяше – ту беше слънчево, ту се заоблачаваше, ту духаше много силен вятър. Съобразявахме се постоянно, но мисля, че се получи много добре.”, каза Славена. „Беше доста напрегнато по време на снимките, но когато работиш с екип от професионалисти, дори и колебанията на времето не могат да попречат.”, довери Кристина. „Надяваме се песента и видеото да се харесат на публиката. Нямаме търпение да чуем отзивите”, споделиха още двете русокоси фолкдиви.

Във видеото „По женски” стайлингът на Кристина е по идея на самата певица. Тоалетите на Славена са осигурени от Boutique SHANO и модна линия Benedetta на дизайнерката Елица Борисова.

Гримът на двете певици в лентата е дело на Бони. За прическите са се погрижили съответно Орлин Митрев за Славена и Светослав Нейков за Кристина.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica