Петък, 11 Юли 2014 15:47

КОЙ е дуетният партньор на Веселина?

Оценете статията
(0 оценки)

Познай и спечели дебютния албум на певицата

Включи се в играта на официалната фен страница на Веселина във facebook – Veselina Official. Познай кой е новият дуетен партньор на изпълнителката на Diapason Records и спечели дебютния й албум с автограф от нея.

Веселина може да се похвали с два успешни дуета в репертоара си. Първият - I Love You е с участието на румънската звезда De Santo. Вторият дует „Хайде, почвай” е с колегата й Ерик. Двете песни получиха много добри отзиви от страна на феновете и затова младата певица реши да направи и трети дуетен проект. Видеото към него вече е заснето и съвсем скоро ще бъде промотирано в ефира на ФЕН ТВ. Изпълнителката разкри кадър от предстоящата видеореализация, но лицето на партньора й засега остава в пълна тайна.

Докато очакваме премиерата на лентата, всеки може да се включи в играта, организирана от официалната фен страница младата изпълнителка – Veselina Official и да изкаже своето предположение кой е новият дуетен партньор на певицата на Diapason Records. Отговорите си изпращайте на лично съобщение във фен страницата Veselina Official (https://www.facebook.com/veselinaofficial). Крайният срок е до 14:00 часа на 14.07 (понеделник). Един от позналите ще получи дебютния албум на Веселина с автограф от нея.

Успех на всички!